Samarbetspartners

ny motala24 150

 

FB IMG 1540195486549

motala ostergotlands sjosta

otema

studieframjandet

program risagerFredag 8 maj kl. 20:30

Restaurang Sjöbris, Folkets Hus Motala


Danmarks främsta musikexport idag och av många ansett som Europas bästa bluesband. Detta 7-mannaband spelar den kraftfullaste blues med inslag av soul, rock och jazz.

Nu har bandet funnits i 17 år och verkligen etablerat sig som ett internationellt band av högsta kaliber med sin starka och dynamiska scenshow och förädlade, rytmiska blues med inslag av både rock, soul, roots, americana och funk. Gruppen har en stor och trogen stampublik både i Sverige, Danmark och Tyskland, och på sistone även i England.

Det som gör Thorbjörn Risager & The Black Tornado unika förutom Thorbjörns ”larger than life voice” (citat från BluesWax, USA) och sin starka och dynamiska scenshow är sättet de blandar element från en handfull genrer – blues, rock, soul, roots, americana, funk… De kokar helt enkelt en ”soul stew” där de använder sitt alldeles egna och unika recept. De har serverat den på ca 850 konserter i 21 länder och även på 11 plattor, och de fortsätter outtröttligt att turnera och skriva nya låtar.

Kraften i musiken understryks av de tre blåsarna. Bandledaren och sångaren Thorbjörn Risager – karismatisk som få – fyller på med en röst het och intensiv som en svetslåga. Ni som missat bandet – gör inte om misstaget! Ni som upplevt bandet – välkomna tillbaka till festen.

Bandet består av:
Thorbjørn Risager - sång och gitarr
Emil Balsgaard - piano och orgel
Joachim Svensmark - gitarr och back-up sång
Kasper Wagner - tio / alt / baryton saxofon eller Hans Nybo - saxofon och back-up sång
Peter Kehl - trumpet / flg horn och back-up sång
Søren Bøjgaard - bas / synthbass / samplingar
Martin Seidelin - trummor och back-up sång

Entré
Ordinarie 350 kr
Medlem 300 kr

OBS! Boka biljetter till denna konsert på tel. 070-219 96 19 eller 072-336 60 59

Program 2020

Klubben har fler arrangemang på gång under hösten förutom Torbjörn Risager den 18/12 om restriktionerna försvinner under hösten.

Motala Jazz & Blues © 2018